Boetier

Wat kan ik voor jou doen?

Ben je op zoek naar een gedreven freelancer in Limburg die je helpt bij alles dat te maken heeft met jouw online aanwezigheid? Een freelance tekstschrijver, social media manager en webontwikkelaar in één? Neem dan gewoon eens contact met me op! Ook als je denkt dat Limburg wel erg ver weg is voor wat social media expertise of een uitgebreide contentplanning. Ik werk prima op afstand maar kom ook graag jouw kant op!

01
/03

Social Media

Voor veel bedrijven en ondernemers is het vullen van hun social media kanalen een ‘even snel tussendoor’-taak of het gebeurt zelfs helemaal niet. Door het inzetten van de juiste kanalen, strategie en content versterk je jouw online positie enorm. Doordat ik niet alleen maar een freelance tekstschrijver ben maar ook gespecialiseerd in content creatie bedenken we samen interessante content voor jouw kanalen. Content is namelijk het geheime ingrediënt als het gaat om de organische groei van jouw socials.

Haal jij alles al uit jouw social media kanalen? 

Social Media strategie

Samen zetten we een uitvoerbare strategie en storyline uit. Hiermee creëren we structuur en rust. We blijven in contact om de resultaten te analyseren en zo nodig de strategie aan te passen. Zo blijf je altijd up-to-date!

Social Media beheer

Ik onderhoud jouw social media kanalen met behulp van een vooraf bepaalde strategie. Dat kan op basis van een vast maandbedrag of op uurbasis. Doe je het liever zelf maar heb je af en toe nog wat hulp en advies nodig? Ook dan help ik graag!

media, social media, apps

Meten is weten!

Weet jij wat de impact is geweest van dat Facebook bericht dat je vorige week hebt gepost? Of “gooi je er maar wat op” en heb je geen tijd om deze (toch echt wel heel belangrijke) data te analyseren?

02
/03

SEO / Web content

Voorheen was SEO (Search Engine Optimalisation) een kwestie van heel vaak dat ene zoekwoord gebruiken. Dat kwam de leesbaarheid van de teksten niet ten goede vonden ook de populaire zoekmachines daarom begonnen zij deze vorm van SEO af te straffen en écht interessante content te belonen. 

Hoe is het gesteld met jouw zoekmachine vindbaarheid? 

SEO

Ik doe een zoekwoordanalyse en verdiep me in jouw onderwerp en doelgroep. Wil je een compleet pakket? Dan loop ik je website ook nog even na op punten als laadsnelheid en afbeeldingen. 

Webcontent

Heb jij een nieuwe website maar kom je er qua tekst niet helemaal uit? Of zoek je misschien iemand voor het schrijven van blogs of andere webcontent? Ik verdiep me in het gewenste onderwerp en kies een schrijfstijl die past bij de doelgroep. 

Meten is weten!

Ook hier is ‘meten is weten’ onverminderd van toepassing! Door gebruik te maken van tools zoals Google Analytics en Google Search Console bekijk je niet alleen bezoekersaantallen maar kom je er ook achter of dat jouw (verkoop)strategieën werken.

03
/03

Website of Webshop?

Een website kun je zien als jouw online visitekaartje. Ook al is jouw core business niet online, veel klanten oriënteren zich eerst online voordat ze besluiten om jouw bedrijf te bezoeken of te contacteren. Het is dus hartstikke belangrijk om een eerste goede indruk te maken! Daarmee help ik je graag door middel van het maken van een knappe website of bijvoorbeeld door het schrijven van aantrekkelijke teksten.

Webshop

Wil je een webshop starten en heb je hulp nodig? Misschien zoek je iemand die je kan helpen met het invoeren van producten, aanbrengen van structuur of het schrijven van productomschrijvingen. Informeer naar de mogelijkheden!

Website

Toe aan een nieuwe website of heeft jouw huidige website een ‘likje verf’ nodig? Zoek je iemand die je af en toe kan helpen om wat updates uit te voeren of kleine aanpassingen te doen? Ik help graag!

Systemen

  • WordPress
  • Joomla
  • Magento
  • Lightspeed
  • Shopify
  • Prestashop
  • en meer..